Event Alerts

You don't have any active subscription

Filter problem

8 years 4 months ago #31989 by teachskip
Replied by teachskip on topic Filter problem
Thank you for the reply. I don't think it's sand in the impeller as I cleaned the impeller and shaft numerous times. The impeller chatters from time to time and feels a little loose. I think it's a design problem.

Skip...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #31988 by madeto
Replied by madeto on topic Filter problem
I have some Whisper power filters, but never had any problems with them. I had issues with impellers in some of my other filters, but that was because some my Malawian Mbuna were moving sand around and some grains got caught in the impeller shaft. I noticed that filter was making more noise, and impeller would stop from time to time. When I finally pulled it out, there was so much damage on it from sand grinding, that I have to replace them.
I also found out that replacing impeller cost almost as much as buying new filter. :ohmy:

So I say to her……There is plenty of stuff at the house for the baby to eat!!!! I REALLY need this fish……
The following user(s) said Thank You: teachskip

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #31987 by teachskip
Filter problem was created by teachskip
Has anyone had problems with a Tetra Whisper Power 30 filter? For some unknown reason the impeller just stops. I called tech support (not much help) and cleaned the impeller numerous times. Thanks.

Skip...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
Time to create page: 0.093 seconds